Съветниците ще гласуват предложение за дарение от Община Плевен за доставка на апаратура за извличане на кръвна плазма

15.12.2020 16:23

С обсъждане на предложение за изменение и допълнение на Наредба №32/2016 г. на Общински съвет – Плевен за изграждане на елементите на техническата инфраструктура на територията на община Плевен, ще започне редовната сесия на Общинския съвет на 17 декември (четвъртък) от 9.00 часа. Ще бъде гласувана и Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 33 за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на община Плевен, информират от Пресцентъра на местната управа.

Съветниците ще разгледат предложение за приемане на План – сметка за приходите от такса битови отпадъци и разходите за услуги по събирането, извозването и обезвреждането на битови отпадъци и чистотата на територията на община Плевен през 2021 г. В предварителния дневен ред от 32 точки е и предложение за изменение на Културния календар на Община Плевен за 2020 година.

Ще бъде гласувана и промяна на наименованието на Профилирана гимназия с преподаване на чужди езици – Плевен. Внесено е предложение за даване съгласие Община Плевен да предостави дарение за доставка на апаратура за извличане на кръвна плазма.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: