В град Левски грейнаха светлините на Коледната елха

10.12.2020 12:02

Светлините на Коледната елха грейнаха в град Левски. Те бяха запалени вчера от кмета на Община Левски – Любка Александрова със сърдечни пожелания отправени към децата, към жителите на общината и страната.


Любка Александрова: „..Декември е месец на чудесата, на добрата магия и прекрасните очаквания за едни хубави празници в края на една година и посрещането на друга. Аз вярвам, че и този декември ще бъде такъв, въпреки всичките предизвикателства на 2020 година.Пак ще бъде свързан с веселото очакване на децата, с трепета, с който всяко семейство ще приготви новогодишната си трапеза, и с пожеланията за здраве, за късмет, с вярата, че следващата година ще ни донесе повече добро.
Много се радвам тази вечер, че с Дядо Коледа и Снежанка можем да донесем добрата магия и в община Левски, запалвайки коледните светлини. Искам да пожелаем истински празници, истинско светло Рождество за всички в община Левски и в нашата страна. Прекрасна и щастлива Нова година!”
Живата, близо 25 метрова елха до Общината и тази година грейна пред празника на празниците Рождество Христово – Коледа. В коледна презентация прозвучаха и коледни песни на самодейци от НЧ „Георги Парцалев-1901”.
Заради обявената извънредна епидемична обстановка за първа година на радостното събитието нямаше празнична програма от децата на град Левски. Това не попречи и на дългоочакваните Дядо Коледа и Снежанка да заредят с коледен дух събитието, излъчено от Общинския информационен център.


Това информират от Пресцентър на Община Левски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: