Ученичка от СУ „Стоян Заимов” – Плевен с второ място на национален конкурс

07.12.2020 7:35

На 4.12.2020 се проведе онлайн  IV НАЦИОНАЛНА  ИСТОРИЧЕСКА КОНФЕРЕНЦИЯ „ПОМОГНИ МИ ДА ТЕ ВОЗВИСЯ“: УЧИЛИЩЕТО НА МОЕТО РОДНО МЯСТО – ИСТОРИЯ И ПАМЕТ“.

В нея взеха участие всички ученици и учители отличени на призови места в  IV НАЦИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ КОНКУРС И КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА: „ПОМОГНИ МИ ДА ТЕ ВОЗВИСЯ“, преподаватели от СУ „Св. Климент Охридски”, експерти от Министерство на образованието и науката, началникът на РУО Варна, специалисти от РИМ Варна, учители от Първа езикова гимназия гр. Варна.

На конференцията бяха представени ученическите разработки, оценени с първо място в  категориите доклад, есе, мултимедийна презентация, филм и драматизация. По настояване на журито Радослава Маринова – ученичка от Х „а“ клас на СУ „Стоян Заимов“ – гр. Плевен представи своята презентация„«Малката» революция на жените в образованието“. Тя е отличена с второ място на конкурса с участието на 221 ученически разработки от тях 49 презентации на участници от цялата страна, научихме от Виолета Йорданова, преподавател по История, под чието ръководство бе изготвена презентацията.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: