Топлофикация – Плевен запазва пределната цена за подгряване на топла вода по програмата „Изряден клиент“

04.12.2020 13:04

От „Топлофикация“ – Плевен обявиха, че и през новия отоплителен сезон запазват въведената политика, относно пределната цена за подгряване на битово горещо водоснабдяване до 9,00 лв. с ДДС за 1 м³ топла вода. Голяма част от клиентите ще заплащат цена за подгряване на вода и под 9,00 лв. с ДДС, според реалните отчети на фирмите за дялово разпределение. Всички клиенти на Дружеството ползват и 3 % от сумата на фактурираната топлинна енергия без ДДС.

„Напомням, че в програмата „Изряден клиент“ участват ежемесечно всички клиенти, използващи топлинна енергия за битови нужди, отговарящи на определени условия.“ – заяви директорът на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

Той разясни, че в програмата автоматично биват включени клиентите, които нямат повече от две неплатени фактури и съдебни задължения. Друго условие е всички уреди в имота да са с изпълнени предписания след преминала метрологична проверка. Задължително е и абонатите да са актуализирали клиентската си информация.

„От „Изряден клиент“ могат да се възползват всички клиенти, които осигуряват ежемесечен отчет или самоотчет на фирмите за дялово разпределение на топлинна енергия.“ – заяви инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: