Вижте какво ще е времето през уикенда!

28.11.2020 8:25

В събота сутринта в низините и около водните басейни ще има мъгли, които около обед ще се разсейват, но на много места около Дунав ще останат ниски облаци. На останалите места ще бъде слънчево. В късния следобед и вечерта ще се заоблачи и през нощта ще бъде облачно. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между -1° и 1°. Максималните температури ще са между 9° и 12°.
Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.
Над западните и централните части на Стара планина ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен до силен вятър от запад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 8°. Максималните температури на 2000 м. ще бъдат около 2°.
В неделя ще преобладава облачно време. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. През нощта срещу понеделник от изток на запад ще започнат валежи от дъжд, а с падането на температурите ще преминава във сняг. Минималните температури в неделя ще бъдат между -1° и 1°. Максималните температури ще са чувствително по-ниски – между 4° и 7°.
Атмосферното налягане ще се понижава.
Над западните и централните части на Стара планина ще преобладава облачно време. Ще духа умерен до силен вятър от север. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 4°. Максималните температури на 2000 м. ще бъдат около и под 0°.
Информация: НИМХ Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: