В Единния център за начална подготовка – Плевен връчиха удостоверенията на първия модул новоназначени войници

27.11.2020 14:17
В Единния център за начална подготовка – Плевен днес се проведе тържествена церемония по връчване на удостоверенията на първия модул новоназначени войници.
В словото си командирът на ЕЦНП полковник Марин Господинов изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи и с действията си ще допринесат за издигане престижа на военната служба и реномето на българския войник зад граница. В допълнение той каза, че придобитите от обучаемите знания и практически умения ще им дадат основание с уважение да си спомнят за своите командири и инструктори и им пожела още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и повече енергия при изпълнение на задълженията им като защитници на родината ни.
Редник 1-ви клас Георги Данаилов Георгиев от в.ф. 54990 – Враца също сподели своите впечатления: „Доволен съм от отношението на командирите към нас и въпреки натоварената програма всички сме удовлетворени от подготовката. Голямо значение има и това, че битовите условия в ЕЦНП са на ниво. Тук създадохме много добри контакти с колеги от различните гарнизони, придобихме полезни нагласи за съвместен живот в голяма група хора. Офицерите и сержантите, които ни обучаваха, са много подготвени и има какво да научим от тях. Командирът на учебната група майор Ивелин Пасев е взискателен и това ни помогна да усвоим необходимото, да повишим знанията си, да се усъвършенстваме.
Снимки и информация: Сухопътни войски
#тагове:

НАЙ-НОВИ: