Питат плевенчани как общината да стане по-добро място за живот и бизнес

24.11.2020 12:47

В изпълнение на Закона за регионалното развитие започна разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027 г. (ПИРО). Този план определя основните приоритети в развитието на общината в следващия седемгодишен програмен период и е основен документ, който дефинира проектни идеи за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници, информират от Пресцентъра на местната управа.

Проучването сред гражданите е важна стъпка в стартиралата процедура за разработването на План за интегрирано развитие на община Плевен за периода 2021-2027 г. (ПИРО). За да бъдат идентифицирани най-съществените проблеми пред развитието на общината и населените места на нейна територия, потенциалите за развитие и оптималните мерки за тяхното адресиране е съществено участието на плевенчани в разработването на стратегическия документ. Една от формите на  участие е чрез представяне на идеи и предложения  за приоритетни проекти, които биха направили общината по-добро място за живот и бизнес.

Това може да стане след попълване на настоящата анкета/фиш за набиране на проектни предложения и/или идеи в различни области от развитието на общината:

https://www.questionpro.com/t/AP85TZjH6J

#тагове:

НАЙ-НОВИ: