15-часов театрален маратон в ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен за Нощта на театрите /програма/. Днес!

21.11.2020 8:34

Със седем спектакъла ще изненада своите почители Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен в Нощта на театрите, която ще се проведе днес, 21 ноември.


Театралният маратон, който ще продължи 15 часа, ще започне от 10 часа сутринта с представление за най-малките „Грозното патенце“. Отново за малчуганите ще е вторият спектакъл в деня на инициативата – „Таласъмчето Тами“ от 11 часа, в 17:00 ч. е последната покана за най-малките зрители с „Франклин“.
От 19 часа ще започне постановката на Васил Василев „Серьожа е много тъп“. Нощта на театрите в Плевен ще продължи с „Аспарух“ от 20.30 ч. – автор е Ованес Торосян, а в ролята ще влезе актьорът Александър Кънев. За 22.00 ч. и една минута е насрочен спектакълът „Човекът от Подолск“. От 23,30 ч ще започне моноспектакълът „Harlem Shake“ – автор и режисьор е Ованес Торосян. Актьорът ще представи седем образа на хора, които подминаваме на улицата, от автобуса, квартала или от съседния вход, вълнуващи разкази за техните възгледи, мечти и принципи.


Всички представления са с билети, които са пуснати в продажба, а местата са ограничени заради противоепидемичните мерки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: