С молебен за здраве на дарителите приключи кампанията за децата от училището във Върбица

20.11.2020 15:42

Молебен за добрите хора, участвали в кампанията в подкрепа на децата от НУ „Отец Паисий“ в село Върбица, днес бе отслужен от отец Венци.

Молитвата за здраве и благоденствие се проведе в храм „Въведение Богородично“ в селото в присъствието на директора на училището Поля Мерджанова, кмета на Върбица Красимир Маринов, председателя на местния пенсионерски съюз – Кремяна Андреева, служители от НУ „Отец Паисий“.

Да има здраве, благодат и хармония в семействата на всички добри хора, които проявиха съпричастие и помогнаха на деца в нужда в тези трудни за всички нас години! – така децата и учителите благодарят на всички добри хора от страната и чужбина за човечността и навременната подкрепа.

От Ръководството на училището за пореден път обявяват, за успешна тази кампания и информират, че спират приемането на помощи и дарения. Нека всеки, който желае да помогне, да потърси друго място, където има необходимост! Благодарим и на медиите от Плевен за популяризирането на инициативата!, добавят от училището.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: