От Лайънс клуб Огледало с инициатива за поставяне на соларни лед пътни знаци пред училища и градини в Плевен

20.11.2020 14:52
Тази година инициативата на Лайънс клуб „Огледало“ – Плевен е “БЕЗОПАСНОСТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА – СИГУРНО БЪДЕЩЕ”. Благородната цел е чрез поставянето на соларни лед засветени пътни знаци да бъде засилено вниманието на водачите на МПС пред детските градини и началните училища в град Плевен.
Поради създалата се обстановка в България и света традиционният благотворителен бал на организацията, чрез който се събират средства за набелязаните добротворства през годината, не се осъществи.
Но децата на Плевен са най-ценното богатство за всички нас и за това ние стартирахме инициативата с поставяне на първият знак в близост до ДГ „Чучулига“, казват от Лайънс клуб „Огледало“ – Плевен. И призовават представители на местния бизнес да закупи знак, който да бъде монтиран пред училище или детска градина.
Себестойността на знака е 600лв. Под всеки знак ще има табела с логото на дарителя.
Предстои монтиране на знак пред НУ „Единство“.
Нека заедно осигурим безопасността на децата, които учат там, като насочим вниманието на шофьорите за намаляване на скоростта чрез мигащите светлини, добавят от Лайънс клуб „Огледало“ – Плевен.
Тези, които харесват каузата и желаят да подкрепят осъществяването й, може да се свържат с организацията на посочените контакти, за да бъде изготвен договор за дарение и монтиран знакът.
Банкова сметка:
Сдружение дамски клуб Огледало
IBAN: BG94DEMI92401000206218
BIC код DEMIBGSF
за контакти: Мариета Павлова – 0878 300 503, e-mail: [email protected]
#тагове:

НАЙ-НОВИ: