15-часов театрален маратон в ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен за Нощта на театрите /програма/

19.11.2020 13:39

Със седем спектакъла ще изненада своите почители Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен в Нощта на театрите, която ще се проведе тази събота на 21 ноември.

Театралният маратон, който ще продължи 15 часа, ще започне от 10 часа сутринта с представление за най-малките „Грозното патенце“. Отново за малчуганите ще е вторият спектакъл в деня на инициативата – „Таласъмчето Тами“ от 11 часа, в 17:00 ч. е последната покана за най-малките зрители с „Франклин“.

От 19 часа ще започне постановката на Васил Василев „Серьожа е много тъп“. Нощта на театрите в Плевен ще продължи с „Аспарух“ от 20.30 ч. – автор е Ованес Торосян, а в ролята ще влезе актьорът Александър Кънев. За 22.00 ч. и една минута е насрочен спектакълът „Човекът от Подолск“. От 23,30 ч ще започне моноспектакълът „Harlem Shake“ – автор и режисьор е Ованес Торосян. Актьорът ще представи седем образа на хора, които подминаваме на улицата, от автобуса, квартала или от съседния вход, вълнуващи разкази за техните възгледи, мечти и принципи.

Всички представления са с билети, които са пуснати в продажба, а местата са ограничени заради противоепидемичните мерки. Още за събитието и ТУК. 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: