Невяна Владинова става втори вицепрезидент на БФХГ, травма спира спортната й кариера

18.11.2020 9:02
Невяна Владинова става втори вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Това е станало ясно на проведеното вчера онлайн заседание на новия УС на БФХГ.
На заседанието Илиана Раева е представила пред всички членове на УС любимката на всички, очарователния капитан на индивидуално жени Невяна Владинова. Поради тежка травма във врата Неви преустановява спортната си кариера и е изразила желание да работи в БФХГ. Мечтата на талантливата плевенчанка е някой ден да бъде успешен ръководител и иска да се учи и да трупа опит.
Илиана Раева е провела дълъг разговор с нея, харесала е решимостта и и смелостта да заяви как иска да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.
Всички членове с удоволствие приветстват решението на Неви да продължи пътя си в сферата на художествената гимнастика.
Невяна Владинова: “Благодаря на Илиана Раева за подкрепата и готовността и да ми помага в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с действия!”.
Илиана Раева: “Харесвам хора, които смело се заявяват! Неви има не само желание, но и качества, които може да развива и един ден да бъде отдаден и прекрасен ръководител. Ще и помагам и ще се радвам да наблюдавам развитието и, в което не се съмнявам. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, защото тяхната енергия и младост може да бъде много полезна.”
Мария Петрова: “ Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, свързан с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им помагаме и да ги учим.”
Информация и снимка: БФХГ/FB
#тагове:

НАЙ-НОВИ: