Училища и детски градини в Плевенско се включват в Световната седмица на предприемачеството

15.11.2020 15:38

За тринадесета поредна година детските градини и училища в област Плевен ще се включат със свои събития и дейности в Световната седмица на предприемачеството, домакин на която е Джуниър Ачийвмънт България. За това информират от Регионално управление на образованието – Плевен.

Предвид извънредната епидемична обстановка в страната, свързана с разпространението на COVID -19,  планираните дейностите  ще се реализират при спазване на Насоки за организиране на дейността на детските градини през настоящата учебна 2020-2021 година, Насоки за работа на системата на училищното образоване през учебната 2020-2021 година в условията на COVID-19, при спазване на всички заповеди, действащи към момента на провеждане на събитията, издадени от министъра на здравеопазването, министъра на образованието и науката и на други отговорни институции, действащи на територията на област Плевен. В тази връзка, обменът на информация по подготовката  и провеждането на дейностите, ще се осъществява чрез използването на електронните ресурси, а провеждането им ще бъде в електронна среда.

Информация за събитията и инициативите в детските градини и в училищата от област Плевен, свързани с провеждането на „Световната седмица по предприемачество“, в периода 16 – 22 ноември 2020 г. може да прегледате тук.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: