Професионални гимназии от Плевенско участват с онлайн презентации в Европейска седмица на професионалните умения

11.11.2020 11:09

Европейската комисия организира за пета поредна година „Европейска седмица на професионалните умения“ в периода 09-13 ноември 2020 година под мотото „Открий своя талант. Своя път. Своя избор.“

Инициативата на образователните институции, осъществяващи професионално образование и обучение в регион Плевен допринася за повишаване привлекателността на професионалното образование и обучение, а споделянето на добри практики по различни професии/специалности, подкрепени чрез партньорството с бизнеса е с цел професионалното образование и обучение да стане по-привлекателно сред учениците и техните родители. За това информират от Регионално управление на образованието – Плевен.

Събитията на образователните институции, осъществяващи професионално образование и обучение са отразени в презентационни материали, чрез линкове към всяко училище, както и в електронна среда/ уебинари, кампании в дигиталните медии, онлайн кариерни  форуми, Facebook Live, Instagram Live или други онлайн мероприятия/. Част от планираните мероприятия ще продължат и извън рамките на Седмицата.

Линкове към презентациите на отделните гимназии, предлгащи обучение по професии в област Плевен – ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: