Организират фотографски конкурс по повод 77 години от обяването на Кнежа за град

09.11.2020 15:45
По повод 77-годишнината от обявяването на Кнежа за град Общината организира фотографски конкурс. Темата на конкурса е „Моята Кнежа”,информират от местната управа.
В него могат да участват всички жители на община Кнежа, без възрастово ограничение – любители или професионални фотографи.
Всеки участник има право да предостави по една авторска снимка. Снимките за фотоконкурса трябва да са направени в града и могат да отразяват емблематично място, събитие, природни или градски пейзажи. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, като няма да се допускат селфита и фотоколажи.
Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация: заглавие на снимката, име на автора фотограф; адрес, учебно заведение (ако е ученик) и телефонен номер.
До 20 ноември до 12:00 ч. можете да изпращате вашите творби на електронна поща на Община Кнежа: [email protected]
Победителите ще бъдат определени чрез онлайн гласуване. След посочения срок всички снимки ще бъдат качени и вотът ще се осъществява чрез харесване на снимката на съответния участник. Гласуването ще продължи до 23.11.2020 г., до 16:00 ч.
Резултатите ще бъдат обявени вечерта на 23 ноември. Авторите на трите снимки, събрали най-много гласове чрез харесване, ще получат следните награди:
I-во място: DSLR фотоапарат CANON;
II-ро място: Цифров фотоапарат NIKON;
III-то място: Фотоапарат за моментни снимки POLAROID.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: