44 години „Топлофикация” – Плевен е чисто, разумно и добро решение на отопление

29.10.2020 15:36

Преди повече от 44 години „Топлофикация“ – Плевен се сбогува с мазута и от тогава се превърна в истински чисто решение за отоплението на плевенчани. В съвременната градска среда все по – често се замисляме за въздуха, който дишаме, за храната, която консумираме. Седмият по големина български град е с големи температурни амплитуди и през зимните месеци да имаш сигурно и комфортно отопление е задължително. Точно такова решение дава местната топлофикация. При това коректните абонати се радват на допълнителна отстъпка в сметките си от 3%.

„Освен да бъдем екологично производство се стремим да подобряваме качеството на услугата, която предлагаме. През тази година започваме нова инвестиционна програма точно в тази посока. Комфортът на нашите абонати е най – ценната ни инвестиция, но увеличаването на капацитета ни ще даде възможност за оптимизиране на цената, което не е без значение. При нас изравнителни сметки почти няма – хората плащат това, което консумират.“ казват от Топлофикация.

Оказва се, че не само изравнителните сметки са минимални или почти ги няма, но и прави впечатление, че жалбите от абонати са рядкост.

„Говорим си с хората, казва инж. изпълнителният директор Йордан Василев – когато имат проблем се стремим да предложим решение, стига да е по нашите възможности. „

Жалби има, добавя той, и назовава по име хората, които са писали за свои проблеми – без дори да се замисли и без да ползва справка от деловодството. Да знаеш в детайли всяко възражение е още едно доказателство първо за малкият им брой и второ за внимателното отношение към клиентите на дружеството.

За новия отоплителен сезон от „Топлофикация“ – Плевен си пожелават да са здрави и той да бъде безавариен. „Всяка година подобряваме топлопреносната мрежа, превенцията е единственото, което можем да направим за да имаме добър сезон. Не сме застраховани от аварии, но важното е да ги овладяваме бързо. А най – важно от всичко е да се пазим и да сме здрави и това пожелавам на своите съграждани. През новия отоплителен сезон сме взели всички противоепедимични мерки в клиентитските си центрове, в производството, но си даваме сметка, че това не е достатъчно.“

Сигурното е едно – по комфортно решение от топлофикация за градско отопление няма. И макар цената да ни се струва винаги твърде висока, истината е че отоплението с алтернативни източници  е по-скъпо и създава повече неудобства и не на последно място създава екологично замърсяване.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: