Започва поетапното пускане на парното в Плевен

28.10.2020 17:44

Във връзка с влошените метеорологични условия и неблагоприятната прогноза за следващите дни, Топлофикация – Плевен съобщава, че от 29 октомври 2020 г. започва поетапно пускане на отоплението на всички абонати в града. При поетапното пускане на отоплението на всички абонати по принцип се спазва следната последователност: здравни и детски заведения, училища, жилищни и обществени сгради.
Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.
При наличие на неприключени ремонти по вътрешно отоплителните инсталации е необходимо да бъдем информирани, преди пускането на отоплението.
„Топлофикация – Плевен” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление с подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: