Илийчо Лачовски: Опазването на човешкия живот изисква по-голяма сигурност и самодисциплина

27.10.2020 11:52
Обръщение към жителите на община Кнежа направи днес кметът Илийчо Лачовски. Поводът е усложняващата се ситуация с разпространението на коронавирус в стграната.
Публикуваме обръщението без редкаторска намеса:
Обръщам се към Вас във връзка с нарастващата епидемия от СOVID-19 на територията на нашата община. Случаите на коронавирус постепенно се увеличават и това налага нашето по-голямо внимание, отговорност и строго спазване на противоепидемичните мерки. И ако през месец март научавахме от новините за новозаразените, то днес заразени са наши близки, приятели и познати, а някои от тях, за съжаление, вече загубиха битката с коварния вирус.
Ситуацията в момента е много по-тревожна от тази през предходните месеци. За да не излязат нещата извън контрол, Ви призовавам за спазване на всички мерки, които бяха в сила през последните месеци. Ако почувствате общо неразположение, симптоматика или съмнение за заразяване с коронавирус, свържете се незабавно с личния си лекар. Ограничете контактите си и тези на Вашето семейство. При съмнения не ходете на работа, преустановете посещенията на децата в училище или детска градина. Опазването на човешкия живот изисква по-голяма сигурност и самодисциплина.
Нека поемем собствената си отговорност и помислим за опазването на здравето и живото си! Вярвам, че заедно ще се справим!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: