БСП – Плевен структурира Изпълнителното бюро на партията в града

26.10.2020 10:38

На заседание на Общински съвет на БСП-Плевен по предложение на председателя на общинската организация Свилен Атанасов бе структурирано Изпълнителното бюро на социалистическата партия в града.

За заместник председатели са избрани Илиян Йончев – зам.председател „партийна дейност“, Калин Кръстев – зам.председател „организационна политика“ и Моника Чочева – зам.председател  „публични политики“.

За секретари на Общинската организация са утвърдени Антонио Василев- секретар „младежка дейност“, Емануил Аргилашки, който ще координира дейността на БСП-Плевен с общинските хоризонтални структури на партията, както и ще осъществява връзката на общинското ръководство с организациите от неправителствения сектор и Венцислав Крамолински – секретар по „ партийна политика в гр.Славяново и селата, съставна част на община Плевен“.

За членове на Изпълнителното бюро са избрани и Генади Тодоров, Анелия Краева, Дамяна Христова, Бисерка  Илиева. Избрани бяха и председателите на съвети към общински съвет на БСП-Плевен.

Утвърдени са и Толя Първанова, Любомир Буковски, доц. д-р Бисер Борисов, Бойко Тодоров и Галя Георгиева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: