Плевенчанинът Любослав Иванов стана вицешампион на международен турнир по фитнес и бодибилдинг

23.10.2020 12:37

Плевенчанинът Любослав Иванов завоюва поредна титла от престижно състезание по фитнес и бодибилдинг. Той е станал вицешампион на международния турнир „Даймънд къп“, проведен в град Чачак, Сърбия миналия уикенд. Конкуренцията беше убийствена, разказа след завръщането си от надпреварата Любослав, едно място ме делеше от прокартата, т.е.да бъда при професионалистите.

Вечерта преди състезанието след кантара организаторите са обявили, че вместо 5, категориите ще са две, т.е. конкуренцията е била наистина голяма.

„До последно не вярвах, че ще успея. Щом влязох в залата за състезанието и видях всички участници, ме побиха тръпки, мислех че ще остана последен“, спомня си Любо. Той благодари на своя треньор Ненко Андреев, който го подготвя така, че винаги е в най-добрата си форма и се представя успешно на състезанията.

„Благодарен съм и на моята приятелка Виктория Ташева, за това че ме изтърпя по време на цялата подготовка и не спираше да ме подкрепя и помага с готвенето, мотивацията, и всичко което беше по силите й“, добавя Любослав.
След повече от успешното си представяне в Сърбия, плевенчанинът е решил да участва и в турнир в Македония, където вече да вземе и ние, на което се надявам този път да вземе прокарта. Има планове и за състезания през декември, стига пандемията от COVID-19 да не ги промени.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: