В спортен празник се забавляваха учениците от ЦСОП „П.Р.Славейков“ и ПГ по туризъм – Плевен

23.10.2020 9:49
През настоящата година Спешъл Олимпикс България продължава кампанията „Да играем заедно!“, която е част от глобалната кампания „Приобщаването е революцията“. По този повод вчера учениците от ЦСОП „П.Р.Славейков“ и ПГТ „Алеко Константинов“ – гр. Плевен участваха в спортен празник под надслов „Да играем заедно!“. Той бе организиран на открито в двора на ЦСОП „П.Р.Славейков“, като бяха съблюдавани всички противоепидемични мерки за опазване здравето на учениците.
Празникът се проведе на два етапа. В организираните игри с топка първо взеха участие учениците от изнесени паралелки I-IV – 1-4 клас. След това на спортната площадка играха учениците от изнесени паралелки V-XII – 5-12 клас заедно със съученици от ПГТ „Алеко Константинов“.
Спортните игри по футбол и народна топка предизвикаха желание за изява и положителни емоции у всички участници. В края на спортния празник учениците от ПГТ „Алеко Константинов“ подариха на своите приятели от ЦСОП „П.Р.Славейков“ футболни и волейболни топки с пожелание за здраве и бъдещи съвместни спортни изяви.
Всички ученици с радост участваха в съвместните спортни игри. С проведения спортен празник успешно подкрепихме кампанията на Спешъл Олимпикс „Да играем заедно!“.
Снимки и информация: ЦСОП „П.Р.Славейков“
#тагове:

НАЙ-НОВИ: