Започна очакваният ремонт на пътя Кнежа – село Селановци

22.10.2020 8:45
Благодарение на мигновената реакция на министър-председателя Бойко Борисов и заместник-министъра на МРРБ Николай Нанков, буквално дни след подадения сигнал за лошото състояние на пътната републиканска мрежа в Кнежа, Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ стартира ремонт на участъка гр. Кнежа – село Селановци, част от републикански път III-306 (Луковит-Кнежа-Оряхово). Ремонтните дейности предвиждат цялостно асфалтиране на пътя, който минава през целия град, информира чрез фейбук профила си кметът Илийчо Лачовски.
През пролетта се очаква да започне и ремонт на отсечката от кръговото движение до кръстовището за с. Долни Луковит, който е част от републикански път II-13 (Кнежа – Плевен).
„Изразявам своите искрени благодарности към г-н Борисов и към г-н Нанков за предприетите мерки. Тези действия са още едно доказателство за добрата комуникация и съвместна работа между местната и държавна власт! Убеден съм, че и в бъдеще ще продължим да работим заедно в интерес на гражданите на Община Кнежа!“, казва кметът Илийчо Лачовски.
Снимки:Община Кнежа, Пресцентър
#тагове:

НАЙ-НОВИ: