По инициатива на депутата Пламен Тачев се проведе среща с младежката структура на ГЕРБ

14.10.2020 12:14

По инициатива на народния представител Пламен Тачев се проведе среща с областната структура на МГЕРБ – Плевен. На нея присъства и областният координатор на ГЕРБ – Плевен Мирослав Петров.
„Много държа на вашето мнение и вашата позиция. Във вас е бъдещето. Вие сте креативни, вие сте иновативни, вие сте хората, които трябва да давате енергия на партията, защото след нас сте вие.”, каза народният представител Пламен Тачев. По думите му силата на всяка партия се измерва в процента на младите хора, които участват в кампанията за нея. „Поставяйте ни задачи. Достъпността ни да е близка и достатъчна, коректна и лоялна. Аз разчитам на вас, а вие на 100% можете да разчитате на мен като народен представител”, призова Тачев младежите от ГЕРБ. В подкрепа на думите си той връчи 12 футболни топки на областния ръководител на МГЕРБ Борислав Щерев, които при предходна среща са били поискани от депутата. Специална изненада бе автографът на футболния национал Галин Иванов върху част от топките.
„Партия ГЕРБ е партията, която най-много залага на младите хора и именно тук те имат най-голямо поле за изява. Всеки може да се развива и типичен пример за това е евродепутатът ни Андрей Новаков. Бъдете активни и вярвайте в успеха, защото той съпътства смелите”, каза областният координатор Мирослав Петров.
На срещата младежите представиха част от идеите си за инициативи до края на годината. Депутатът Пламен Тачев се ангажира да осигури маси и столове за читалището в Гривица, отзовавайки са молба от член на младежката структура. Областният координатор Мирослав Петров пък се зае да съдейства за реализиране на искане за поставяне на „легнал полицай” на невралгичен участък в Крушовене, част от републиканската пътна мрежа.
Това информират от Пресцентър на ПП ГЕРБ.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: