Педагогически специалисти от ДГ „Калина“ – Плевен участваха в научно-практическа конференция

11.10.2020 9:05

Педагогически специалисти от ДГ „Калина“ – Плевен взеха участие във втората научно-практическа конференция на тема: „АКТУАЛНИ ПОЛИТИКИ И ПРАКТИКИ В ОБРАЗОВАНИЕТО: КОМПЕТЕНТНОСТНИЯТ ПОДХОД В ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ПРОЦЕС“. Форумътсе проведе в Педагогически колеж – Плевен със съдействие на Регионално управление на образованието и Областна администрация.

Конференцията има за цел да се представят и обсъдят различни гледни точки и проекции по актуални проблемни въпроси на съвременното образование в следните направления: – Иновации в педагогическата теория и практика; – Взаимодействия и партньорства в образованието; – Управление и качество на образованието.

Докладите бяха представени в тематично направление „Иновации в педагогическата теория и практика“ с модератори : доц. д-р Пенка Марчева, преп. Кремена Ангелова. Директорът Жоржетина Атанасова и ст.учител Любимка Габрова споделиха опит на тема: „Модел за формиране на училищна компетентност и качества на ХХI век при 6-7 годишните деца“ , а ресурсен учител Зоя Кокалова представи доклад на тема: Използване на артпедагогически техники в процеса на допълнителна подкрепа в детската градина“.

За участието си педагогическите специалисти получиха сертификат за участие.

Информация и снимки: ДГ „Калина“ -Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: