42-годишна жена пострада при катастрофа на пътя Плевен – Ловеч

09.10.2020 9:15

На 8 октомври 2020 година около 12:50 часа е настъпило ПТП на път Плевен – Ловеч, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Местопроизшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР. Извършен е оглед. Установено е, че водачът на „Субару“ – 48-годишна, след ляв завой, е изгубила управление над автомобила. Колата напуска платното за движение в дясно по посоката си на движение, след което навлиза в разделителен остров между двете платна и се удря челно в мантинела. При ПТП е пострадала пътничка в автомобила – 42-годишна.

За изваждане на ранената от огънатите ламарини съдействие са оказали служители от РСПБЗН – Плевен. Жената е транспортирана в ЦСПМ – Плевен, където е установено, че има фрактура на пет ребра и контузия на бял дроб. Пострадалата е настанена в клиниката по травматология, без опасност за живота. Водачката е изпробвана за употреба на алкохол  с техническо средство „Алкотест дрегер“, като пробата й е отрицателна. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен.  Образувано е досъдебно производство,по което работата продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: