Кратко спиране на топлата вода за плевенчани от днес до 8 октомври

06.10.2020 7:47

От „Топлофикация Плевен“ обявиха, че в началото на октомври се планира кратко прекъсване на топлоподаването към клиентите, които ползват услугите на дружеството.

„Във връзка с планирани ремонтни дейности от страна на „Булгартрансгаз“ и последващо преустановяване на подаването на природен газ от „Булгаргаз“ към „Топлофикация Плевен“, се налага спиране на топлата вода към клиентите.“ – заяви изпълнителният директор на „Топлофикация Плевен“ инж. Василев.

Топлоподаването ще бъде преустановено от 8:00 часа на 06.10.2020 година до 21:00 часа на 08.10.2020 година, като без топла вода ще останат всички клиенти на „Топлофикация Плевен“.

„Извинявам се за неудобството на всички ползватели на нашите услуги, но подобен тип ремонтни дейности са задължителни и е по-добре да бъдат извършени извън отоплителния сезон, за да не се стига до спиране на парното в студено време. Благодаря за разбирането!“ – обясни директорът инж. Василев.

Директорът обясни още, че по време на спирането от дружеството също са предвидили да извършат някои важни ремонтни дейности по съоръженията, за да не се налага повторно прекъсване на топлоподаването към клиентите на „Топлофикация Плевен“.

„Предвидили сме да осъществим неотложни аварийни дейности на територията на „Топлофикация Плевен“, докато от „Булгартрансгаз“ извършват техния ремонт, за да е възможно най-кратко неудобството от спирането на топлата водата за клиентите ни“. – обясни изпълнителният директор инж. Йордан Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: