Койнаре с нов околовръстен път и ремонтирани улици

29.09.2020 14:55
Кметът на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов изпълни още едно от предизборните си обещания. Преди дни приключи ремонтът на най-стратегическия инфраструктурен обект в град Койнаре – Околовръстното шосе. Асфалтирани са и улиците „9 септември“, „Христо Ботев“ и „Св. Св. Кирил и Методий“, информират от Пресцентъра на Община Червен бряг.
Рехабилитацията бе завършена за по-малко от 3 месеца. На 9 юли кметът Цветан Костадинов, народният представител Пламен Тачев, общински съветници и жители на Койнаре направиха първата копка. Тя положи началото на мащабен проект за ремонт на над 15 километра улична мрежа на територията на цялата община, като парите са отпуснати от Министерския съвет със съдействието на Пламен Тачев.
Така инфраструктурата в Община Червен бряг се подобрява с всеки изминал ден. Облагородяването й е основен приоритет в управленската програма на кмета Костадинов, тъй като тя е в основата на привличането на инвестиции и по-добрата бизнес среда.
По време на работното посещение на д-р Костадинов и Пламен Тачев в Койнаре местни жители отбелязаха, че такива мащабни ремонти не са правени от 30 години и благодариха, че най-накрая Общината се е ангажирала с облагородяването на техния град.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: