46-годишен шофьор заби „Фиат“-а си в бетонен стълб

28.09.2020 10:29

На 26 септември 2020 година около 18.10 часа в град Искър е настъпило пътно-транспортно произшествие, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Инцидентът е станал на улица „Георги Димитров“. Водачът на лек втомобил „Фиат Браво“ – 46-годишен местен жител, движейки се в посока центъра на града, е изгубил контрол над управлението. Автомобилът пресича лентата за насрещно движение, качва се на тротоара и се блъска в бетонен стълб собственост на „ЧЕЗ Ектроразпределение“. Шофьорът е транспортиран в ЦСМП – Плевен, където след преглед е установено, че е с наранявания на бял дроб и фрактура на ребра. Взета е кръвна проба за медицинско изследване. Настанен е в гръдна хирургия при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – Плевен с временна опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, експерт и автоексперти. Извършен е оглед. Уведомен е дежурен прокурор от РП – Плевен.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал.1 буква „б“, във връзка с чл.342, ал.1 от НК, по което продължава работа разследващ полицай и екип на РУ-Долни Дъбник.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: