Деца ще търсят скритите символи на Плевен по трасето на благотворителния маратон FUN RUN KIDS

28.09.2020 15:10
На 3 октомври от 10:30 до 14:30 ч. на площад „Възраждане“ в Плевен ще се проведе първото издание на благотворителния маратон FUN RUN KIDS. Събитието е с безплатна регистрация за всички деца.
Трасетата са с дължина 1, 2 и 3 км дължина и по тях децата ще могат да се включат с бягане и търсене на скритите символи на град Плевен. По време на събитието за участници и гости ще има музикална програма, забавни игри и томбола с награди.
Мисията на FUN RUN KIDS е да приобщи деца и възрастни хора с увреждания, да промени широките обществени нагласи към тях и да покаже, че активният и пълноценен социален живот може да бъде достъпен за всеки.
Организатори на събитието са едни от най-големите и активни фондации, сдружения и социални предприятия в страната: JAMBA (Фондация “Сошъл Фючър”), Фондация “Светът на Мария”, социално предприятие Айс-Оупън ЕООД, Национален алианс за социална отговорност в партньорство със Сдружение „Аутизъм днес“, БАЛИЗ – Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения и с подкрепата на Oбщина Плевен. Официален партньор на събитието е „Застрахователно Дружество Евроинс” АД
Ултрамаратонецът и треньор Краси Георгиев и влогърката Криси Колева от “Вкъщи с Криси” са лицата на събитието. Двамата имат мисия да споделят за ползите от активния начин на живот, здравословното хранене и многообразието.
Събитието обещава вълнуващо преживяване за всички деца и родители.
Повече информация и регистрация: http://funrunkids.org/
#тагове:

НАЙ-НОВИ: