Пламен Тачев подкрепи децата на волейболния „Спартак“ (Плевен) с нови екипи

27.09.2020 15:43

Народният представител Пламен Тачев осигури екипи за децата, играещи във волейболния „Спартак“ (Плевен). Той присъства и на приятелски турнир, на който остана впечатлен от играта на тима, информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Червен бряг.

„С г-н Тачев се запознах преди 2 години. Тогава го попитах дали може да ни помогне. Той каза, че щом е за децата, винаги можем да разчитаме за него. И тези екипи са поредното дарение, което прави за нас. Когато и да сме се обърнали към него за съдействие, той ни е подавал ръка“, коментира президентът на „Спартак“ Пламен Николов.

Пламен Тачев пък заяви, че ще продължи да подкрепя спорта и се надява българските клубове скоро отново да постигат онези успехи на международната сцена, които в миналото са ни карали да се гордеем, че сме българи.

Това е поредната дарителска инициатива на Пламен Тачев през 2020 година. През пролетта чрез организирана от народния представител кампания бяха осигурени предпазни облекла срещу Ковид-19 на всички лични лекари в Област Плевен. Преди няколко седмици отново с негово съдействие бяха поставени нови кошчета за отпадъци в парк „Кайлъка“, а Община Червен бряг се сдоби с високопроходими джипове.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: