Топлофикация – Плевен с допълнителни мерки за безопасност на клиентите в информационния си център

25.09.2020 12:18

От Топлофикация – Плевен обявиха, че във връзка с настъпване на есенно-зимния период и засилване на необходимостта от спазване на определени ограничения с цел неразпространение на коронавирус инфекцията, са предприети допълнителни мерки за безопасност.

„С оглед ограничаване на разпространението на ковид инфекцията и осигуряване на безопасни условия на труд за служителите на Топлофикация Плевен, както и за гражданите на гр.Плевен решихме да предприемем допълнителни противоепидемични мерки в клиентския център на дружеството. Наша отговорност е да пазим доброто здраве не само на служителите и работниците на дружеството, но и на гражданите, които потребяват нашите услуги. Считаме за наш ангажимент и лична отговорност да се погрижим за безопасността и здравето на всички жители на гр. Плевен, които идват в нашите информационни центрове, както и нашите служители, които посещават клиентите в сградите и осъществяват месечния отчет на търговските прибори“. – обяви изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Той обясни, че е въведен специален ред за достъп до информационния център. Клиентите влизат по един в офиса, като всички останали изчакват своя ред пред входа на информационния център на дружеството, спазвайки необходимата дистанция. На входа на клиентския център на всички клиенти се измерва телесната температура, посредством лазерен термометър.

„Всички служители, които обслужват клиентите са инструктирани да използват предпазни маски. Освен това работните места на нашия персонал са разположени на дистанция. За да обезпечим безупречната хигиена и чистота на работните места на нашите служители, сме осигурили дезинфектанти и топла вода за периодична употреба в работния ден. Освен това пред гишето е поставен дезинфектант за ръце, който е достъпен за ползване от нашите клиенти. В информационния център на всеки час се извършва дезинфекция на помещението.“ – разясни инж. Василев.

Изпълнителния Директор на „Топлофикация – Плевен“ бе категоричен, че не се допускат посетители в клиентския център, които не носят лични предпазни средства.

Снимки: Топлофикация – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: