Депутатът Стефан Бурджев: Нека бъдем достойни българи!

22.09.2020 8:19

Уважаеми съграждани,

„Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля – да бъде според както той иска.

Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и едно да желаят.“

Тези думи от Манифеста са актуални за просперитет на България, валидни с пълна сила и днес. Това са словата, които трябва да продължат да бъдат основен мотив в действията на всички ни в съвременния свят. Да бъдем обединени в мислите си, с консенсусни цели за бъдещето и устремени към развитието ни заедно. Това са завещали нашите предци – послание, което да ни води все по-напред, което да помним и предаваме на поколенията.

Нека не забравяме забележителните уроци на историята и отдадем заслужена почит на онези, които ни дадоха съдбовния пример за единство в най-трудните за народа ни моменти! Нека помним, че от усилията на всички ни зависят бъдещето и просперитетът на България.

Пожелавам Ви здраве, свобода на духа и самочувствие от делата Ви. Да заслужим признанието и обичта на следващите поколения. Нека бъдем достойни българи!

Честит национален празник!

С уважение, Стефан Бурджев,

Народен представител  44-то НС ПГ БСП

22.09.2020г., гр. Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: