Талантливи деца на Левски се включиха в предизвикателството „И аз мога“

14.09.2020 16:03

В навечерието на новата учебна година екипите от социалните услуги на СОНИК СТАРТ в гр. Левски отправиха призив към децата от града и населените места в общината да се присъединят към предизвикателството „И аз мога“. Събитието е част от националната кампания за ТОЛЕРАНТНОСТ на СОНИК СТАРТ „АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ“, информират от Центъра за обществена подкрепа в Левски.

Един от парковете на гр. Левски се превърна в алея от талантливи деца, които представиха своите умения в областта на музиката, спорта и изобразителното изкуство. Щурата забава събра деца на различни възрасти, техните родители, учители и приятели.  В парка цареше всеобщо оживление. Децата с нетърпение очакваха да се изявят и покажат своите умения и талант със стихотворения, песни и танци. Малчуганите показаха пред присъстващите какво могат най-изкусно. Рисуваха птици и цветя, апликираха есенни картини, моделираха интересни фигури от пластилин, пяха песни за игрите, за морето и планините, танцуваха и се забавляваха.

Това беше и нашето предизвикателство към децата – да се изявят в по-различна светлина, изразявайки своите идеи, мечти, вдъхновение; да участват в едно истинско неповторимо забавление. Хепънингът създаде неочаквани предизивикателства, весели мигове и приятни емоции на сцената и в творческите ателиета. Вниманието на децата и възрастните бе насочено към градската среда, природата, дърветата, образователните и културни инициативи, за да бъде светът на всички по-усмихнат, по-ведър и по-щедър.

Организацията СОНИК СТАРТ подкрепя изявите на децата, давайки им усещането и вярата, че могат и успяват, въпреки трудностите и предизвикателствата.

Снимки: ЦОП – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: