ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен посреща учениците си с обновени класни стаи и възстановен училищен стол

14.09.2020 11:01

С обновени класни стаи и възстановен училищен стол ще посрещне учениците си през новата учебна година ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен. До момента училището разполагаше с такъв, но с ограничен брой места. Поради нарастващия брой ученици в училището, желанието на всички бе да се увеличи капацитетът на стола, като за целта бе необходим ремонт на по-голямо помещение в сградата. Със съвместни усилия Училищното настоятелство „Успяваме заедно“, ръководството на училището, ученици и родители постигнаха целта си – Училищният стол е възстановен.

На тази кауза бяха посветени редица благотворителни инициативи през предходната учебна година. Със средствата, събрани от тях и средства от бюджета е извършен цялостен ремонт на училищния стол.

„Обновени са напълно и някои от класните стаи. Напълно ремонтирахме помещението на училищния стол. Сега разполагаме с около 100 места за хранене на децата. Във връзка с работата ни в условията на COVID-19, храненето ще е по график, така че да се осигури максимална дистанция между учениците. Вложихме много старание и любов в обновяването на базата и с нетърпение очакваме старта на учебната година. Благодаря на цялата училищна общност за подкрепата и вярата в по-доброто бъдеще на нашето училище!“ – каза Ваня Дражева, директор на ОУ „Д-р Петър Берон“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: