Майката на Сузи ще продава цветя днес, събира пари за контролни прегледи

14.09.2020 8:35

Майката на Сузан Мехмедова – Бреза Иванова ще продава цветя днес, 14 септември за първия учебен ден, за да подпомогне събирането на средства за поредните контролни прегледи. 1500 евро са нужни за прегледите през ноември, назначени на Сузи от лекуващите й лекари в Турция, те ще се проведат в болница „Реяп“.

В края на август Сузи и майка й бяха в Истанбул отново за прегледи и е взето решение за увеличаване дозата на лекрарствата и нуждата от по-често наблюдение на здравословното състояние на момичето.

Бреза ще продава цветя в понеделник от 8 часа сутринта пред Нон-стопа до закусвалня „Тексас“ в квартал „Сторгозия“ и на първата спирка на тролеите при Т-маркет. Като си закупите цвете е начин да подкрепите лечението на Сузи. Следващата седмица ще бъдат поставени и дарителски кутии на няколко места в града.

Ще припомним, че Сузан бе с диагноза тумор на главния мозък, което наложи и операция за отстраняването му. За животоспасяващата интервенция бяха събрани необходимите 25 000 евро и на 27 септември тя бе извършена в Университетска болница „Коч“ в Истанбул.

Може да направите и дарение по сметката на Сузи, изписана на кутиите:

#тагове:

НАЙ-НОВИ: