Обновена е сградата на ДГ „Детска планета“ в село Бреница

11.09.2020 16:14
Успешно е изпълнен проект на Община Кнежа – Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в ДГ „Детска планета” в с. Бреница по Проект „Красива България“, Мярка 02 „Подобряване на социалната инфраструктура“.
Днес, в присъствието на началника на РУО – Плевен Албена Тотева, официално бе открита обновената сграда на детската градина.
В изпълнение на ремонтните дейности бе извършено цялостно саниране на сградата, като се подмени старата дървена дограма с нова от PVC профил, беше положена топлоизолация на стените и покривната плоча, подменена е покривната конструкция, както и улуците и водосточните тръби. След ремонта детската градина е и с изцяло нова осветителна инсталация от LED осветителни тела.
„Изключително съм горд, че с този проект успяхме да осигурим на децата в Бреница комфорт и по-добри условия за обучение и развитие. Убеден съм, че средствата, които влагаме в насока подобряване на учебно-материалната база в училищата и детските градини в нашата община, са най-добрата инвестиция!
Използвам случая да изкажа своите благодарности към целия екип на Общинска администрация и към изпълнителите на проекта за добре свършената съвместна работа, както и за отличната комуникация, която имахме по време на ремонтните дейности!
На колектива на ДГ „Детска планета” желая много положителни емоции, лични и професионални успехи! Вярвам, че заедно ще продължим да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца!“,казва кметът на община Кнежа Илийчо Лачовски.
Снимки: Община Кнежа
#тагове:

НАЙ-НОВИ: