Младежи ГЕРБ – Плевен обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната на работно съвещание

10.09.2020 14:03

 

Младежи ГЕРБ – Плевен се събраха на първоредовно общинско събрание след ваканцията, за да обсъдят актуалната политическа обстановка в страната. Те осъдиха протестите, организирани от някакво трио и провалени политици, които обясняват на хората, че който не е съгласен с тях – е мутра.

Според тях, няма партия като ГЕРБ, която при най-малкото съмнение за злоупотреба да се разделя със свои членове. Те са категорични, че атаките срещу ГЕРБ си имат причина. „Премиерът Борисов направи наистина много и засегна много интереси. Елиминира газовите посредници, гарантира енергийна диверсификация, модернизира армията ни, вкара ни в Банковия съюз. Все тежки удари за олигарсите“, сподели пред присъстващите Борислав Щерев, областен ръководител на Младежи ГЕРБ. Той направи предложения за това как и с какво от МГЕРБ, могат да бъдат полезни на гражданите и жителите по малките населени места. Изготви се календар на събитията и бяха приети нови членове.

Разгледана бе и темата за предстоящите парламентарни избори през следващата година, сплотяване и разширяване на структурите в областта.

Информация и снимка: ПП ГЕРБ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: