Топлофикация – Плевен запазва отстъпката от 3% за лоялните клиенти

04.09.2020 12:01

От Топлофикация – Плевен обявиха, че запазват условията по програмата „Лоялен клиент“. Съществуващата отстъпка в размер на 3% от фактурираната топлинна енергия за месеца остава в действие. Отбивът от цената важи за битовите абонати. От тази отстъпка се ползват всички клиенти, които заплащат в срок месечните си фактури за потребената енергия.

Топлофикация – Плевен напомня на своите клиенти за възможността, която им предлагат, да получават електронна фактура вместо хартиената, която по техните думи вече е отживелица. От дружеството смятат, че електронната фактура е бъдещето на предоставянето на информация към клиентите, защото в модерното общество всички се осведомяват за интересуващото ги онлайн.

„Все повече от потребителите на услугите на Топлофикация – Плевен избират електронната фактура. Тя осигурява удобство и едновременно с това показваме, че се грижим за опазването на природата. Нека дадем нашия принос към подобряване на човешкото влияние върху околната среда!“ – заяви изпълнителният директор на Топлофикация – Плевен инж. Йордан Василев.

Всеки клиент на Топлофикация – Плевен, който е решил да се откаже от хартиената фактура, трябва да попълни декларация по образец, която е достъпна на сайта на Топлофикация – Плевен, както и в Центъра за работа с клиенти на ул. „Източна индустриална зона“ 128.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: