Плевенчани станаха Мис и Мистър „Тийн България 2020“ /снимки/

04.09.2020 15:47

Поредна победа за красивите деца на Плевен. 14-годишната Красимира Димитрова и 16-годишният Антонио Костов станаха победители в конкурса Мис и Мистър „Тийн България 2020“, научи „Плевен за Плевен“. Надпреварата, организирана от Модна агенция „Интерсаунд“ с президент Ирина Папазова, в която са участвали тийнейджъри от различни градове на страната, се е провела в кк „Златни пясъци“ и е била в два кръга – с национални носии и в официални тоалети.

Красимира ще бъде ученичка в 8 клас на НУИ „Панайот Пипков“ – Плевен в класа по актьорско майсторство, а Антонио учи в ПГЕХТ „Асен Златарев“. Краси има опит в конкурсите за красота. През 2012 г. тя печели титлата „Малката мис Плевен“, а през 2019 г. става „Мис Тийн Плевен“, което й дава право да участва в конкурса на национално ниво през тази година.

„Искаме да благодарим на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев“ с директор Красимир Кондов, които ни осигуриха носиите и успяхме да впечатлим силно журито на конкурса. Огромно благодаря!“, казват Краси и Антонио.

Като национални победители те имат право да участват в международни конкурси, които ще се проведат в Тайланд, Грузия, Индия, Испания и Бразилия.

Пожелаваме им успех!

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: