Отборът на ОФК „Спартак“ – Плевен е шампион в инициативата „Децата и футболът“

04.09.2020 9:00

Областният съвет на Български футболен съюз реализира турнир „Футбол 11“ по инициативата „Децата и футболът“ с подкрепата на Община Плевен. 8 отбора от област Плевен участваха в надпреварата.

„Спартак 1919“ Плевен, „Партизан“ Червен бряг, „Гигант“ Белене, ОФК „Спартак“ Плевен, „Левски“ Левски, „Вихър“ Гулянци, „Мизия“ Кнежа и „Ботев“ Луковит премериха сили в рамките на два дни на градския стадион в Плевен. ОС на БФС предложи отлична организация и награди. Всички отбори получиха топки и екипировка, подсигурени от Български футболен съюз.

Шампион в надпреварата стана отборът на ОФК „Спартак“ Плевен, воден от Светослав Бърканичков, побеждавайки селекцията на „Спартак 1919“ водена от Николай Христов – Пантерата. Ролетката на дузпите определи носителят на трофея, след резултат 1:1 в редовното време. В срещата за 3/4 място „Вихър“ Гулянци се наложи с 5:1 над момчетата от „Партизан“ – Червен бряг. За най-добър футболист бе определен Алекс Игнатов, който бе отличен с почетна статуетка от старши треньора на ОФК „Спартак“ Плевен – Красимир Бислимов. Председателят на ОС на БФС Плевен Александър Димитров поздрави всички участници, като заяви, че „Децата и футболът“ е начало на една страхотна инициатива.

Снимкии информация: БАМФ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: