Дългоочаквано откриване: световният лидер в търговията на дребно KiK отваря врати и в Плевен!

01.09.2020 13:31

На 2-ри септември третият магазин на немската верига за облекло и стоки за дома KiKотваря врати в Panorama Mall, Плевен.

Тридневна програма по откриването – от 02.09 до 04.09.20 г., включва много промоции и музика. Първите клиенти на KiK в Panorama Mall ще имат възможността да се потопят в празнично настроение в компанията на страхотен диджей. Предвидени са и отстъпки от -10 % на всички стоки в новия магазин. Намалението ще бъде в сила на 3-ти и 4-ти септември.Страхотни предложения очакват и всички ученици, подготвящи се за приближаващото начало на учебната година.

Анастасия Пеева, Управител на Kikза България, споделя: „Плановете на компанията включват откриване на 10 магазина в цялата страна до края на 2020 г. Радваме се на голям интерес към предложенията на KiKот страна на българските потребители. Възнамеряваме да продължим експанзията,като до края на следващатагодина се очаква магазините ни да са над 20.”

КіК oпepиpa в ĸaтeгopиятa „диcĸayнтъp“, в която се търси максимално оптимизиране на цените. Моделът се основава на гoлeми пo oбeм пpeдвapитeлни пopъчĸи, диpeĸтнa paбoтa c дocтaвчиците бeз ocĸъпявaнe oт пocpeдници, намаляване на транспортните разходи и др.

До момента KiK се гордее с 3900 магазина в 12 страни в Европа. Площта на всеки от тях надхвърля 600 кв. м. Годишният оборот на компанията е над 2 млрд. евро.

Веригата магазини KiK е основана в Германия през 1994 г. и днес е сред най-големите търговци на дребно в икономиката – номер 1 в Европа. Съществуват над 3 900 магазина в 12 европейски държави, в които работят над 24 000 души – 19 000, от които в Германия. Kik продава мъжки, дамски и детски дрехи, както и различни стоки за дома. Представлява семеен бизнес, чиито основни ценности се коренят в честността, справедливостта и уважението към служителите и непрекъснатото интегриране на устойчивост.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: