Самотна майка от Каменец се нуждае от помощ, за да се лекува

26.08.2020 8:49

Самотна майка от Каменец се нуждае от помощ. За случая на Сашка Страхилова ни информира председателят на Национално сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

Жената е настанена в Клиниката по онкологична хирургия при УМБАЛ – Плевен, където ще й бъде направена операция. Сашка е преминала и през химиотерапия. Към този момент Сашка работи но има за изминали 2 години и 9 месеца неплатени здравни осигуровки, които са в размер на около 850 лева. Сума е непосилна за нея. В случай, че бъдат платени жената ще може да получи и болничен и безплатно да е лечението й в болницата, обяснява Слави Михйалов.

„Всъщност аз не познавам лично Сашка. За нейното семейство разбрах от Община Пордим и през април месец я зарадвах с чисто нова пералня и перилни препарати от събраните средства по повод рожденния ми ден. Отзивите от Община Пордим са, че Сашка полага огромни грижи за децата си, не чака на помощи и работи, за да посреща нуждите си. Дори от болницата чрез социалната мрежа продължава да подържа връзка с децата си“, разказва още СлавиМихайлов.

Който има възможност да помогне, може да го направи с дарение на:

IBAN:BG27BPBI79221017213002

BIC:BPBIBGSF

титуляр на сметка: Сашка Страхилова Димитрова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: