Плевенчани със сериозен интерес към електронните фактури

26.08.2020 13:57

„След проведената рекламна кампания, показваща предимствата на услугата „Е-фактура“ пред хартиената фактура, отчитаме сериозен ръст на абонатите на Топлофикация – Плевен, които избират този начин на получаване на информация за потребената енергия всеки месец“, съобщи изпълнителният директор на плевенската топлофикация инж. Йордан Василев.

Директорът посочи, че само за няколко седмици над 250 плевенчани, използващи услугите на топлофикация Плевен, са поискали да използват „Е-фактура“. Инж.Василев обърна внимание, че е изненадан, че дори през обичайно отпускарски месеци като юли и август плевенчани са обърнали внимание на услуга, предлагана от топлофикация и са решили да се присъединят към начинанието на Топлофикация Плевен  за повече внимание към природата и опазване на околната среда именно през лятото.

Топлофикация -Плевен въведе услугата „Е-фактура“ през лятото на 2019 ,  като тя е създадена в сътрудничество с „Борика-Банксервиз“. Въвеждането на услугата е част от програмата на Топлофикация Плевен за подобряване на екологията на дружеството, като идеята е, че намаляването на използването на хартия „спасява“ от отсичане милиони дървета ежегодно.

За присъединяване към „Е-фактура“ е необходимо абонатът да попълни „заявление декларация“, в който да посочи имейл, на който да получава своите електронни фактури. Попълнените документи трябва да бъдат входирани в клиентския център на Топлофикация Плевен на ул. „Източна индустриална зона“ 128, по пощата,с куриер или на имейл адрес [email protected]

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: