В село Садовец отвори врати нов търговски обект

26.08.2020 10:53

Днес в село Садовец, общ. Долни Дъбник, отвори врати новият търговски обект „АГРОЦВЕТ 2020“- селскостопанска аптека и каса на Easypay.

„Селскостопанската аптека е опит за малък семеен бизнес. Магазинът ще предлага препарати за растителна защита, торове, лицензиран посадъчен материал, семена. Нашата основна дейност е да улесним достъпа на садовчани до тези продукти. Следим новостите в агробизнеса и лозарството, но асортиментът ни ще се влияе предимно от търсенето на пазара. С оглед преобладаващото дребно земеделие в землището на Садовец, ще се стремим да предложим най-новите компактни селскостопански продукти за продажба. В асортиментната листа ще залегнат новите стоки и продукти. Нашите клиенти ще разчитат на компетенциите на персонала, консултации относно дозировка и употреба на препаратите, по технологията и подходящите сортове, както и изграждане и поддържане на овощни градини, лозя и дворни пространства.“, разказа собственичката Цветелина Бенчева.

На събитието присъства и депутатът Стефан Бурджев, който подари икона с пожелание за добър старт и разрастване на бизнеса.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: