Отборът на Община Долни Дъбник триумфира в третия квалификационен турнир „Проект 2020“ на БАМФ

24.08.2020 8:22

Българска асоциация Мини футбол реализира успешно третия квалификационен турнир от „Проект 2020“ в гр. Кнежа, в партньорство с Български футболен съюз и Национално сдружение на общините в Република България. Големият шампион е отборът на Община Долни Дъбник, воден от мениджъра Тони Костадинов.

„Жълтата подводница“ се наложи с 1:0 над домакините „Ергенско парти“, в изключително оспорван двубой. На трето място завърши селекцията на Дреновец, четвърти итбора на Дъга от Никопол. Най-добър вратар стана Петко Бачийски, най-техничен състезател Борис Павлов, топстрелец Владимир Йорданов от шампионите. Голямата звезда на турнира стана Пламен Блажев, който спечели фланелката на Националния отбор на България. Община Кнежа стимулира състезателите с награден фонд, който бе разпределен сред призовите места.

Легендата на българския футбол – Пламен Гетов и главният координатор на БАМФ – Димитър Николов връчиха наградите на състезателите. БАМФ изказва благодарност на Илийчо Лачовски, кмет на Община Кнежа и целия негов екип за професионалното и коректно отношение в съвместната ни работа.

Турнето на БАМФ, БФС и НСОРБ продължава. Следващите два турнира са в гр. Червен бряг и гр. Белене на 5-6-7 септември 2020г.

Снимки и информация: БАМФ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: