Топлофикация – Плевен става все по-модерна

13.08.2020 15:35

 

През най-топлия и предвидения за летни почивки месец от годината от Топлофикация – Плевен решиха да подканят клиентите си да са в крак с модерните технологии като започнат да използват електронна фактура и се откажат от хартиената.

„Въвеждането на услугата Е-фактура беше необходимо за утвърждаването ни като дружество,използващо всички модерни форми за комуникация с клиентите. Освен това за нас опазването на околната среда е ключов приоритет, а  намаляването на броя нахартиените фактури има принос към намаляване на изсичането на дървета и използването имза производство на хартия и производни продукти. Всички трябва да мислим повече за отпечатъка, който оставяме върху околната среда.В този свят ще живеят нашите деца и внуци и е важно да мислим за тяхното бъдеще!“ – заяви директорът на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

Директорът уточни, че целта им е възможно най-много клиенти да започнат да използват електронна фактура и за това са решили да информират онлайн всички свои абонати за предимствата от използването на тази услуга. От Топлофикация Плевен приканват клиентите си да разпространят добрата инициатива, като информират свои познати, съседи или близки за екологичното значение и предимството от това начинание.

„Благодаря на всички клиенти, които вече са направили своя природосъобразен избор!“ – споделя инж. Василев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: