Изключителният Владимир Ставрев е на път да финализира пробега си по маршрута Дунав Ултра

09.08.2020 16:51

Изключителният Владимир Ставрев е на път да финализира нещо, неправено досега в България!

В ден 6ти от началото на старта, вчера той пробяга 130 км. и късно снощи достигна гр. Добрич. С това изминатите от атлета километри до момента са 651.
Днес в 7-мия ден от началото на старта по план той се отправя към крайната точка на маршрута Дунав Ултра – село Дуранкулак.
Владимир демонстрира стоическа сила на духа и физиката и успя да прекоси цялото поречие на р. Дунав и да навлезе в Добруджа и е на път да достигне Черно море. Воден от силна вяра в каузата да вдъхне живот, популяризирайки всички 110 населени места покрай, които минава, Владимир бяга вече 6 дни по над 12 часа на ден по нажежен асфалт в едни от най-горещите дни в годината.
Влади направи немислимото и е на път да финализира едно наистина екстремно предизвикателство.
Към последния етап от пробега, той се отправи с положителни емоции и в сравнително добра форма. Целият екип прави всичко по силите си, за да оказва нужната подкрепа на бегача, а голямата аудитория, която следи наживо топ атлета е затаила дъх и следи с интерес всеки негов километър към крайната цел.
Кметът на Дурнакулак, жители на селто и журналисти също очакат да приветстват Ставрев на финала.
Наближава и кулминацията на това лудо приключение, достигането на морето при Дуранкулак. Следете GPS картата за проследяване наживо с местоположението на топ атлета на: https://dunavultra.com/the-marathon-2020/
#тагове:

НАЙ-НОВИ: