В село Малчика сложиха финал на „Забавно лято на село 2020”

06.08.2020 15:34

В село Малчика сложиха финал на „Забавно лято на село 2020”. В продължение на един месец, два пъти седмично децата участваха в различните форми на занимания и игри на открито в парка на селото, организирани от читалище „Пробуда – 1928” с.Малчика.

Настоятелството на читалището изказва своите благодарности на МКБППМН гр.Левски за оказаната подкрепа и съдействие при осъществяване на дейностите и мероприятията по този проект.

През последния ден от организираното от читалището „Забавно лято на село 2020” децата бяха на пикник в местността „Таръклъка” в с.Градище. Пристигнаха с организарн транспорт и бяха посрещнати от представител на кметство Градище, който запозна децата с това, какво представлява тази местност, бяха им подготвили гатанки с награди и малка почерпка. Денят продължи с много и различни забавни игри за всички, вкусен обяд и накрая си пожелаха догодина пак да са заедно през лятото.

Това беше един месец, изпълнен с много положителни емоции, забавни случки и преживявания, както за децата, така и за организаторите.

Информация и снимки: В.Йорданова – секретар на НЧ „Пробуда – 1928“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: