Младите таланти от Плевен Заро и Алекс изпепеляват с първото си авторско парче /видео/

31.07.2020 14:29

Преди броени дни излезе дебютното парче на дуета Заро и Алекс Илиева. Песента се казва „Изпепелявай“ и е много свежа, лятна и модерна. Тя вече се радва на голям интерес, а видеоклипът към нея също е впечатляващ. Сниман е на три локации – в нощен клуб в Плевен, в слънчева Гърция и в София, а делото за клипа е на Александър Илиев (Сандо).

Съвсем скоро видеото ще се завърти и в ефира на една от най-гледаните музикални телевизи и компании  в България, с която двамата изпълнители ще имат честта да работят.
„Изпепелявай” е съвместен авторски проект на двамата млади изпълнители, които правят музиката и аранжимента със съдействието на Dj Ziki. Текстът е създаден от майката на Алекс – Снежина Илиева, която го прави буквално за две минути, след като чува музиката.
Песента  е записана в студиото на небеизвестния Ангел Евтимов – доказан професионалист, който повече от двадесет години работи с едни от водещите музикални компании в България – „Пайнер“ и „Ара мюзик“.

Заро и Алекс са дует от съвсем скоро, въпреки че в действителност се познават от около година. Александра е от Плевен и все още учи тук. Светлозар Христов (Заро) пък е родом от Горна Оряховица, но от няколко години живее в Плевен, където среща и Алекс. Той е по-големият в дуета и вече е завършил музикален профил във Велико Търново.
Алекс и Заро разказват, че още при първото им запяване гласовете им са си паснали напълно. Те имат записани и няколко кавъра в съвсем друг музикален стил. Във всички свои дуетни песни двамата се допълват и крайният резултат е пленяваща очите, ушите и сърцата песен. Младите изпълнители дават силен старт с „Изпепелявай“ и ще продължават да работят съвместно като дует, да записват нови песни, да събират фенове и да ги радват.  Песента успява да нагорещи вече летните клубове и дискотеки, което според двамата млади изпълнители е заявка за тотален летен хит.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: