„Баята“ – Тръстеник триумфира в първия квалификационен турнир от „Проект 2020“ на БФС и БАМФ

27.07.2020 8:35

„Баята“ – Тръстеник триумфира в първия квалификационен турнир от „Проект 2020“ на Български футболен съюз и Българската асоциация по мини футбол, който се проведе в Гулянци.


Момчетата от Тръстеник се наложиха с 5:3 във финалната среща срещу домакините от Вихър. На трето място завърши отборът на Верните, на четвърто място се класираха Leeds United. За най-добър вратар бе определен Илиян Харалампиев, най-техничен състезател – Светлин Борисов, голмайстор – Любомир Тодоров. За звезда на турнира бе отличен Петър Гунчев, който получи награда фланелка на Националния отбор на България.


Главният координатор на БАМФ и директор турнири „Проект 2020“ Димитър Николов връчи благодарствен плакет на Община Гулянци за подкрепа и принос в популяризирането на масовия футбол в региона.


Футболният турнир в Гулянци е от поредицата 8 квалификационни турнира по програма „Хайде да ритаме“ на БФС за развитието на футбола, организирани от БАМФ. 16-те най-добри отбора ще вземат участие във финалния турнир в „Домът на футбола“ в Бояна, определяйки абсолютния шампион, печелейки голямата награда – пътуване в чужбина за двубой на живо от европейските първенства по футбол.

Следващият турнир е в гр. Искър на 8-9 август.

Снимки: БАМФ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: